Logo Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Urmăreşte cu noi Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Suarez revine la antrenamentele Uruguayului

Atacantul Luis Suarez se pregăteşte alături de grupul principal şi ar putea reveni pe teren la următorul meci al Uruguayului de la Campionatul Mondial


Articol scris de Răzvan Mitacu
14 iunie 2014

Luis Suarez, Uruguay

Luis Suarez, Uruguay

Luis Suarez a participat la antrenamentele echipei naţionale a Uruguayului alături de grupul principal pentru prima dată de la intervenţia chirurgicală suferită la genunchi, pe 21 mai.

Atacantul celor de la Liverpool, care a marcat 31 de goluri în campionat de-a lungul ultimului sezon, s-a pregătit normal în cursul zilei de joi, dar are şanse mici de a fi prezent la meciul pe care Uruguay îl dispută cu Costa Rica (ora 22:00), după cum a confirmat însuşi selecţionerul Oscar Tabarez: „Nu pot spune cu certitudine când îl vom avea din nou la dispoziţie pe Suarez. Cu siguranţă avem aşteptările noastre şi ne dorim să îl revedem cât mai repede, dar până nu va participa la mai multe teste fizice nu va intra pe teren.” – a declarat Tabarez la conferinţa de presă care a prefaţat confruntarea de pe stadionul Governador Placido Castelo din Fortaleza.

Dacă revenirea lui Suarez ar putea avea loc în meciul cu Anglia de pe 19 iunie, Uruguay se bucură de recuperarea unui alt atacant important. Diego Forlan este apt de joc pentru prima partidă de la Campionatul Mondial, după ce a trecut peste problemele cauzate de un virus stomacal. Fostul atacant al celor de la Manchester United, care acum evoluează în Japonia, la Cerezo Osaka, a fost nevoit să absenteze de la mai multe antrenamente în cursul săptămânii, dar a revenit în programul de pregătire al echipei, la baza sportivă din Sete Lagoas.

Diego Forlan, desemnat cel mai bun jucător de la Campionatul Mondial 2010 din Africa de Sud, ar putea fi titularizat în compartimentul ofensiv al naţionalei Uruguayului, alături de atacantul celor de la Paris St-Germain, Edinson Cavani.


Articol scris de Răzvan Mitacu
14 iunie 2014

Echipe

Jucători

Articole pe aceeaşi temă
James Rodriguez, ColumbiaColumbia – Uruguay 2-0. James Rodriguez scrie istorie pentru ţara sa
Puştiul minune al columbienilor James Rodriguez a marcat ambele goluri ale naţionalei sale în partida cu Uruguay şi a devenit golgeterul Campionatului Mondial

Suarez a fost pedepsit exemplarLuis Suarez a fost suspendat pentru 9 meciuri şi 4 luni
Atacantul uruguayan nu va putea juca în următoarele 9 meciuri oficiale iar timp de 4 luni nu va putea participa la vreo activitate legată de fotbal.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezMuşcătura lui Luis Suarez a avut o cotă de 175 la 1 la casele de pariuri
Peste 100 de persoane din Scandinavia au pariat online că Luis Suarez va muşca un adversar în Brazilia. Au avut dreptate.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezLuis Suarez muşcă din nou, FIFA s-a sesizat din oficiu
Atacantul uruguayan şi-a reconfirmat renumele în duelul cu Chiellini, din partida Uruguay - Italia de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014.

Italia - Uruguay 0-1Italia – Uruguay 0-1. Diego Godin aduce calificarea pentru sudamericani
Un gol marcat de Diego Godin cu zece minute înainte de final a adus calificarea pentru Uruguay în optimile Campionatului Mondial din Brazilia

Oscar TabarezTabarez: „Italia este favorită, dar Uruguay va da totul”
Selecţionerul Uruguayului, Oscar Tabarez, a discutat despre meciul decisiv cu Italia în cadrul unei conferinţe de presă