Logo Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Urmăreşte cu noi Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Prince Boateng şi Muntari, excluşi din lotul Ghanei

Pentru cei doi jucători ghanezi Campionatul Mondial de Fotbal s-a încheiat, actele de indisciplină ducând la excluderea lor.


Articol scris de Marius Adomnicăi
26 iunie 2014

Boateng şi Muntari în meciul împotriva Germaniei

Boateng şi Muntari în meciul împotriva Germaniei

Cu toate că în această seară Ghana dispută împotriva Portugaliei ultima partidă din grupa G a Campionatului Mondial de Fotbal 2014, cu relative şanse de calificare în optimi, oficialii selecţionatei africane au decis să renunţe la două din numele importante din lot.

Motivul pentru care s-a ajuns la această situaţie e reprezentat de indisciplină. Conform unor surse interne, Sulley Muntari s-a luat la bătaie, la antrenamentul de marţi, cu un membru al staffului tehnic, Moses Armah Parker. De cealaltă parte, Kevin Prince Boateng a avut o discuţie aprinsă cu selecţionerul Kwasi Appiah, consecinţa fiind excluderea sa din lot.

Scandalul vine la o zi după ce guvernul Ghanei trimisese cu un avion o sumă de peste 3 milioane de dolari pentru a plăti primele jucătorilor. Aceştia ameninţaseră că, în cazul în care nu îşi vor primii banii, nu se vor prezenta la meciul împotriva Portugaliei.


Articol scris de Marius Adomnicăi
26 iunie 2014

Echipe
» Ghana

Jucători

Articole pe aceeaşi temă
Cristiano Ronaldo dezamagit de ratarea calificarii Portugalia – Ghana 2-1. Cristiano Ronaldo şi colegii săi părăsesc Cupa Mondială din Brazilia
În ciuda victoriei obţinute în faţa Ghanei (scor 2-1) în ultimul meci din grupă, Portugalia părăseşte turneul final din Brazilia încă din faza grupelor

Boateng şi Muntari în meciul împotriva GermanieiPrince Boateng şi Muntari, excluşi din lotul Ghanei
Pentru cei doi jucători ghanezi Campionatul Mondial de Fotbal s-a încheiat, actele de indisciplină ducând la excluderea lor.

SUA şi Germania se pot califica împreună în cazul unei remizeCalculele Grupei Morţii de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014
FIFA ar putea recurge la ultimul criteriu de departajare, tragerea la sorţi, pentru a alege între Germania şi Ghana echipa calificată în optimile de finală.

Miroslav KloseGermania – Ghana 2-2. Africanii încurcă echipa lui Joachim Loew
Germania şi Ghana au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din grupa G a Campionatului Mondial 2014

Daniele de Rossi, autorul celor mai multe pase corecte în prima fază a grupelor CM 2014Italienii, regii paselor în prima fază a grupelor la Campionatul Mondial 2014
Daniele de Rossi şi Andrea Pirlo sunt singurii jucători care au completat mai mult de 100 de pase în prima fază a grupelor Mondialului din Brazilia.

Kwesi Appiah, selecţionerul GhaneiAppiah, după SUA – Ghana 2-1: „Am plătit scump pentru fiecare greşeală”
Selecţionerul Ghanei, Kwesi Appiah, a comentat înfrângerea cu SUA, la primul meci disputat la Campionatul Mondial 2014