Logo Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Urmăreşte cu noi Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Muşcătura lui Luis Suarez a avut o cotă de 175 la 1 la casele de pariuri

Peste 100 de persoane din Scandinavia au pariat online că Luis Suarez va muşca un adversar în Brazilia. Au avut dreptate.


Articol scris de David Petre
26 iunie 2014

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe Suarez

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe Suarez

Casa de pariuri online Betsafe a oferit la startul Cupei Mondial 2014 o cotă de 175 la 1 celor care au avut „încredere” că starul uruguayan Luis Suarez nu se va putea abţine în Brazilia a muşca pe cineva. Nu este de mirare că, în momentul în care jucătorul lui Liverpool şi-a înfipt colţii în fundaşul italian Giorgio Chiellini, în alt colţ al lumii erau oameni care îşi frecau mâinile de bucurie.

Conform presei scandinave, peste 100 de persoane au onorat ineditul pariu. Unul din fericiţii câştigători este Jonathan Braeck, un suedez din Stenungssund care a pariat echivalentul a 9 euro pentru un câştig de peste 1500 de euro. Tânărul de 23 de ani a explicat într-un interviu acordat publicaţiei SportExpressen: „Când am văzut pariul am avut intenţia de a paria mai mult, însă prietenii mi-au spus că sunt bani aruncaţi pe fereastră. Când Italia a preluat controlul meciului am simţit că se poate întâmpla ceva. Nu mă aşteptam la o muşcătură, dar eram sigur că Suarez va face un gest prostesc. L-a făcut pe cel mai idiot dintre toate pe care le putea face”.

Tânărul suedez s-a decis şi ce va face cu banii: o parte îi va folosi pentru a vedea pe viu un meci din Premier League, însă nu Liverpool este destinaţia aleasă: „Voi invita pe cineva la un meci în Manchester. Dacă aş avea adresa lui Suarez, i-aş trimite o vedere cu mulţumirile mele pentru gestul stupid de a muşca pe cineva, care mie îmi aduce o excursie pe Old Trafford”, a spus cu umor câştigătorul.

Directorul de marketing al casei de pariuri, Patrik Oqvist, a declarat că „ne-am distrat de minune stabilind cote pentru astfel de pariuri şi ne bucurăm că sunt persoane care au câştigat”.


Articol scris de David Petre
26 iunie 2014

Jucători

Articole pe aceeaşi temă
Suarez a fost pedepsit exemplarLuis Suarez a fost suspendat pentru 9 meciuri şi 4 luni
Atacantul uruguayan nu va putea juca în următoarele 9 meciuri oficiale iar timp de 4 luni nu va putea participa la vreo activitate legată de fotbal.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezMuşcătura lui Luis Suarez a avut o cotă de 175 la 1 la casele de pariuri
Peste 100 de persoane din Scandinavia au pariat online că Luis Suarez va muşca un adversar în Brazilia. Au avut dreptate.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezLuis Suarez muşcă din nou, FIFA s-a sesizat din oficiu
Atacantul uruguayan şi-a reconfirmat renumele în duelul cu Chiellini, din partida Uruguay - Italia de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014.

Italia - Uruguay 0-1Italia – Uruguay 0-1. Diego Godin aduce calificarea pentru sudamericani
Un gol marcat de Diego Godin cu zece minute înainte de final a adus calificarea pentru Uruguay în optimile Campionatului Mondial din Brazilia

Oscar TabarezTabarez: „Italia este favorită, dar Uruguay va da totul”
Selecţionerul Uruguayului, Oscar Tabarez, a discutat despre meciul decisiv cu Italia în cadrul unei conferinţe de presă

Oscar TabarezTabarez: „Anglia a întâmpinat dificultăţi în atac”
Oscar Tabarez a analizat meciul câştigat de Uruguay cu scorul de 2-1 împotriva Angliei, în grupa D a Campionatului Mondial 2014