Logo Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Urmăreşte cu noi Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Luis Suarez muşcă din nou, FIFA s-a sesizat din oficiu

Atacantul uruguayan şi-a reconfirmat renumele în duelul cu Chiellini, din partida Uruguay - Italia de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014.


Articol scris de Marius Adomnicăi
25 iunie 2014

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe Suarez

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe Suarez

Era minutul 80 al partidei UruguayItalia din ultima etapă a grupei D a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 când, la un duel în careul italian, Luis Suarez a părut a-l muşca de umăr pe fundaşul italian Giorgio Chiellini. Acesta a reacţionat imediat, dându-şi la o parte tricoul pentru a-i arăta arbitrului urmele dinţilor uruguayanului, dar mexicanul Marco Rodriguez a ignorat incidentul.

Cu toate acestea, FIFA s-a sesizat din oficiu şi a anunţat că va investiga cele întâmplate, pedeapsa maximă pe care o riscă Luis Suarez fiind o suspendare de 24 de partide sau de 2 ani. În defavoarea uruguayanului stă faptul că acesta e recidivist, ultimul incident de acest fel avându-l ca protagonist chiar în acest an, în meciul Liverpool – Chelsea din Premier League. Muşcătura pe care i-o aplicase atunci lui Blanislav Ivanovic l-a costat pe Suarez o suspendare de 10 meciuri.


Articol scris de Marius Adomnicăi
25 iunie 2014

Echipe

Jucători

Articole pe aceeaşi temă
James Rodriguez, ColumbiaColumbia – Uruguay 2-0. James Rodriguez scrie istorie pentru ţara sa
Puştiul minune al columbienilor James Rodriguez a marcat ambele goluri ale naţionalei sale în partida cu Uruguay şi a devenit golgeterul Campionatului Mondial

Suarez a fost pedepsit exemplarLuis Suarez a fost suspendat pentru 9 meciuri şi 4 luni
Atacantul uruguayan nu va putea juca în următoarele 9 meciuri oficiale iar timp de 4 luni nu va putea participa la vreo activitate legată de fotbal.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezMuşcătura lui Luis Suarez a avut o cotă de 175 la 1 la casele de pariuri
Peste 100 de persoane din Scandinavia au pariat online că Luis Suarez va muşca un adversar în Brazilia. Au avut dreptate.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezLuis Suarez muşcă din nou, FIFA s-a sesizat din oficiu
Atacantul uruguayan şi-a reconfirmat renumele în duelul cu Chiellini, din partida Uruguay - Italia de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014.

Italia - Uruguay 0-1Italia – Uruguay 0-1. Diego Godin aduce calificarea pentru sudamericani
Un gol marcat de Diego Godin cu zece minute înainte de final a adus calificarea pentru Uruguay în optimile Campionatului Mondial din Brazilia

Oscar TabarezTabarez: „Italia este favorită, dar Uruguay va da totul”
Selecţionerul Uruguayului, Oscar Tabarez, a discutat despre meciul decisiv cu Italia în cadrul unei conferinţe de presă