Logo Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Urmăreşte cu noi Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Luis Suarez a fost suspendat pentru 9 meciuri şi 4 luni

Atacantul uruguayan nu va putea juca în următoarele 9 meciuri oficiale iar timp de 4 luni nu va putea participa la vreo activitate legată de fotbal.


Articol scris de Marius Adomnicăi
26 iunie 2014

Suarez a fost pedepsit exemplar

Suarez a fost pedepsit exemplar

Comitetul disciplinar al FIFA a luat o decizia de a-l pedepsi dur pe Luis Suarez pentru incidentul din meciul împotriva Italiei, atunci când l-a muşcat pe fundaşul italian Giorgio Chiellini.

Jucătorul va fi suspendat pentru următoarele nouă meciuri oficiale, primul meci de suspendare fiind cel dintre Columbia şi Uruguay, din optimile Campionatului Mondial de Fotbal 2014. În cazul în care naţionala lui Suarez se va califica în continuare, toate meciurile pe care le va mai juca la turneul final vor fi luate în considerare.

Atacantul uruguayan nu are dreptul să participe la nicio activitate legată de fotbal, fie ea sportivă, administrativă sau comercială, pentru o perioadă de patru luni de zile. De asemenea, el nu are dreptul de a intra pe vreun stadion pentru aceeaşi perioadă.

Secretarul Comisiei disciplinare a FIFA, Claudio Sulser, a declarat: „Nu poate fi tolerat un astfel de comportament pe terenul de fotbal, mai ales la un Campionat Mondial ce este urmărit de milioane de oameni de pe tot globul. Am luat în calcul toate aspectele cazului şi regulamentele în vigoare. Deciziile luate intră în vigoare din momentul în care au fost transmise părţilor implicate.”


Articol scris de Marius Adomnicăi
26 iunie 2014

Echipe

Jucători

Articole pe aceeaşi temă
James Rodriguez, ColumbiaColumbia – Uruguay 2-0. James Rodriguez scrie istorie pentru ţara sa
Puştiul minune al columbienilor James Rodriguez a marcat ambele goluri ale naţionalei sale în partida cu Uruguay şi a devenit golgeterul Campionatului Mondial

Suarez a fost pedepsit exemplarLuis Suarez a fost suspendat pentru 9 meciuri şi 4 luni
Atacantul uruguayan nu va putea juca în următoarele 9 meciuri oficiale iar timp de 4 luni nu va putea participa la vreo activitate legată de fotbal.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezMuşcătura lui Luis Suarez a avut o cotă de 175 la 1 la casele de pariuri
Peste 100 de persoane din Scandinavia au pariat online că Luis Suarez va muşca un adversar în Brazilia. Au avut dreptate.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezLuis Suarez muşcă din nou, FIFA s-a sesizat din oficiu
Atacantul uruguayan şi-a reconfirmat renumele în duelul cu Chiellini, din partida Uruguay - Italia de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014.

Italia - Uruguay 0-1Italia – Uruguay 0-1. Diego Godin aduce calificarea pentru sudamericani
Un gol marcat de Diego Godin cu zece minute înainte de final a adus calificarea pentru Uruguay în optimile Campionatului Mondial din Brazilia

Oscar TabarezTabarez: „Italia este favorită, dar Uruguay va da totul”
Selecţionerul Uruguayului, Oscar Tabarez, a discutat despre meciul decisiv cu Italia în cadrul unei conferinţe de presă