Logo Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Urmăreşte cu noi Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Lotul Uruguayului pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Selecţionerul Uruguayului , Oscar Tabarez, a stabilit lotul de 23 de jucători care vor face deplasarea în Brazilia pentru Campionatul Mondial


Articol scris de Răzvan Mitacu
31 mai 2014

Luis Suarez, Uruguay

Luis Suarez, Uruguay

Luis Suarez a fost inclus în lotul final al celor 23 de jucători pe care Uruguay se va baza pentru parcursul de la Campionatului Mondial 2014, deşi se află încă în recuperare după o operaţie la genunchi.

Atacantul celor de la Liverpool, care în acest sezon a fost cel mai bun marcator din Premier League, a suferit o intervenţie chirurgicală pe 22 mai, iar prezenţa sa la turneul final din Brazilia a devenit incertă, deşi staff-ul medical al Uruguayului s-a arătat optimist în ceea ce priveşte recuperarea completă a jucătorului.

Rămâne astfel de stabilit disponibilitatea de joc a lui Suarez, cu doar puţin mai mult de două săptămâni până la debutul naţionalei Uruguayului la Campionatul Mondial 2014, prin meciul cu Costa Rica (14 iunie). Anglia şi Italia sunt celelalte două echipe care fac parte din grupa D a turneului final.

Cei doi jucători care au fost eliminaţi din lot de catre selecţionerul Oscar Tabarez sunt mijlocaşul celor de la Palmeiras, Sebastian Eguren şi fundaşul lui Lanus, Alejandro Silva.

Lotul final al Uruguayului pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Fernando Muslera, Martin Silva, Rodrigo Munoz; Diego Lugano, Diego Godin, Jose Maria Gimenez, Martin Caceres, Maximiliano Pereira, Jorge Fucile, Sebastian Coates; Egidio Arevalo-Rios, Walter Gargano, Diego Perez, Alvaro Gonzalez, Alvaro Pereira, Cristian Rodriguez, Gaston Ramirez, Nicolas Lodeiro; Edinson Cavani, Luis Suarez, Diego Forlan, Abel Hernandez, Christian Stuani.


Articol scris de Răzvan Mitacu
31 mai 2014


Articole pe aceeaşi temă
James Rodriguez, ColumbiaColumbia – Uruguay 2-0. James Rodriguez scrie istorie pentru ţara sa
Puştiul minune al columbienilor James Rodriguez a marcat ambele goluri ale naţionalei sale în partida cu Uruguay şi a devenit golgeterul Campionatului Mondial

Suarez a fost pedepsit exemplarLuis Suarez a fost suspendat pentru 9 meciuri şi 4 luni
Atacantul uruguayan nu va putea juca în următoarele 9 meciuri oficiale iar timp de 4 luni nu va putea participa la vreo activitate legată de fotbal.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezMuşcătura lui Luis Suarez a avut o cotă de 175 la 1 la casele de pariuri
Peste 100 de persoane din Scandinavia au pariat online că Luis Suarez va muşca un adversar în Brazilia. Au avut dreptate.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezLuis Suarez muşcă din nou, FIFA s-a sesizat din oficiu
Atacantul uruguayan şi-a reconfirmat renumele în duelul cu Chiellini, din partida Uruguay - Italia de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014.

Italia - Uruguay 0-1Italia – Uruguay 0-1. Diego Godin aduce calificarea pentru sudamericani
Un gol marcat de Diego Godin cu zece minute înainte de final a adus calificarea pentru Uruguay în optimile Campionatului Mondial din Brazilia

Oscar TabarezTabarez: „Italia este favorită, dar Uruguay va da totul”
Selecţionerul Uruguayului, Oscar Tabarez, a discutat despre meciul decisiv cu Italia în cadrul unei conferinţe de presă