Logo Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Urmăreşte cu noi Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Carlos Queiroz: „Pentru Iran, meciul cu Nigeria va fi decisiv”

Carlos Queiroz spune că naţionala Iranului are şanse la calificarea în faza eliminatorie a CM 2014 dacă va câştiga primul său meci din grupe, contra naţionalei Nigeriei.


Articol scris de David Petre
25 februarie 2014

Carlos Queiroz, selecţionerul Iranului

Carlos Queiroz, selecţionerul Iranului

Într-un interviu acordat cotidianului Teheran Times, selecţionerul Iranului Carlos Queiroz spune că naţionala pe care o conduce are şanse la calificarea în faza eliminatorie a Campionatului Mondial de Fotbal 2014 dacă va câştiga primul său meci din grupe, contra naţionalei Nigeriei.

„Ne gândim doar la meciul cu Nigeria, pentru moment cuvântul Argentina nu există pentru noi. Pentru Iran, Nigeria înseamnă Cupa Mondială. Este o chestiune de totul sau nimic”, a declarat selecţionerul, care a dat asigurări că „vom face totul în Brazilia pentru a onora mândria poporului iranian”.

Iran va debuta la Campionatul Mondial 2014 contra Nigeriei pe data de 16 iunie la Curitiba. Cinci zile mai târziu, echipa lui Carlos Queiroz va da piept cu Argentina la Belo Horizonte, urmând să încheie grupa pe 25 iunie la Salvador contra Bosniei.


Articol scris de David Petre
25 februarie 2014

Echipe
» Iran


Articole pe aceeaşi temă
Edin Dzeko imbratisat de coechiperi dupa primul gol contra IranuluiBosnia – Iran 3-1. Victoria de adio a lui Safet Susic
Bosnia a obţinut prima sa victorie la un Campionat Mondial după ce a reuşit să învingă în ultimul meci al Grupei F reprezentativa Iranului (scor 3-1)

Safet Susic, BosniaPresa bosniacă anunţă că selecţionerul Safet Susic va demisiona după meciul cu Iran
Safet Susic va renunţa la cârma reprezentativei Bosniei după ultimul meci din Grupa F de la Cupa Mondială din Brazilia 2014 anunţă cotidianul Dnevni Avaz

Leo Messi ArgentinaArgentina – Iran 1-0. Messi şi perşii
Lionel Messi a adus o victorie muncită pentru Argentina în faţa unei surpinzătoare echipe iraniene în meciul din Grupa F a Campionatului Mondial 2014

Carlos Queiroz, IranCarlos Queiroz părăseşte banca Iranului dupa Cupa Mondială
Selecţionerul de origine mozambicană al Iranului, Carlos Queiroz a anunţat că va părăsi banca tehnică a iranienilor la finalul Cupei Mondiale din Brazilia

Reza  Ghoochannejhad în duel cu  John Obi MikelIran – Nigeria 0-0. Remiză albă în al doilea meci din grupa F
Iran şi Nigeria sunt primele echipe care încheie la egalitate fără gol marcat la Campionatul Mondial 2014

Campionatul Mondial de Fotbal 2014, Grupa FAnaliza Grupei F la Cupa Mondială 2014
Argentina este marea favorită a Grupe F a Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Bosnia, Iranul şi Nigeria par a lupta pentru locul 2.