Logo Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Campionatul Mondial de Fotbal 2014
Urmăreşte cu noi Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Accidentarea lui Cristiano Ronaldo, efectul vrăjilor unui ghanez

Un şaman din Ghana îşi asumă responsabilitatea pentru accidentarea care periclitează prezenţa lui Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia.


Articol scris de David Petre
5 iunie 2014

Cristiano Ronaldo, Real Madrid

Cristiano Ronaldo, Real Madrid

Un şaman din Ghana îşi asumă responsabilitatea pentru accidentarea care periclitează prezenţa lui Cristiano Ronaldo la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Nana Kwaku Bonsam a prezis încă din luna februarie că deţinătorul Balonului de Aur ar putea rata participarea în Brazilia şi că 100% acesta nu va putea evolua în meciul pe care Portugalia îl va disputa contra Ghanei pe 26 iunie în închiderea grupei G.

Declaraţia vine la doar o zi după ce federaţia de fotbal din Portugalia a recunoscut că starul lui Real Madrid se confruntă cu probleme medicale curioase, dar că se speră recuperarea sa la timp pentru Campionatul Mondial.

„Nu este vreo glumă. Săptămâna trecută am fost să caut patru câini potriviţi pentru a invoca un spirit care se numeşte Kahwiri Kapam. Am spus de acum patru luni că voi lucra serios pentru ca Ronaldo să nu poată participa la Cupa Mondială şi să rateze meciul cu Ghana, iar cel mai bun mod de a face asta este să îi prelungesc accidentarea. Este o problemă pe care nu o poate rezolva niciun medic, nu poate fi detectată cu aparatură fiindcă este ceva spiritual. Azi problema e la genunchi, mâine la coapsă, poimâine va fi altceva”, a comentat şamanul la postul de radio Angel FM.

Cristiano Ronaldo acuză probleme medicale de mai bine de o lună, totuşi a evoluat în finala Champions League contra lui Atletico Madrid în care a şi marcat ultimul gol.


Articol scris de David Petre
5 iunie 2014

Echipe
» Ghana


Jucători

Articole pe aceeaşi temă
Cristiano Ronaldo dezamagit de ratarea calificarii Portugalia – Ghana 2-1. Cristiano Ronaldo şi colegii săi părăsesc Cupa Mondială din Brazilia
În ciuda victoriei obţinute în faţa Ghanei (scor 2-1) în ultimul meci din grupă, Portugalia părăseşte turneul final din Brazilia încă din faza grupelor

Boateng şi Muntari în meciul împotriva GermanieiPrince Boateng şi Muntari, excluşi din lotul Ghanei
Pentru cei doi jucători ghanezi Campionatul Mondial de Fotbal s-a încheiat, actele de indisciplină ducând la excluderea lor.

SUA şi Germania se pot califica împreună în cazul unei remizeCalculele Grupei Morţii de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014
FIFA ar putea recurge la ultimul criteriu de departajare, tragerea la sorţi, pentru a alege între Germania şi Ghana echipa calificată în optimile de finală.

Imagine de după incidentul ce-l poate costa scump pe SuarezMuşcătura lui Luis Suarez a avut o cotă de 175 la 1 la casele de pariuri
Peste 100 de persoane din Scandinavia au pariat online că Luis Suarez va muşca un adversar în Brazilia. Au avut dreptate.

Cristiano Ronaldo în SUA - Portugalia 2-2SUA – Portugalia 2-2. Lusitanii aproape de dezastru
Cristiano Ronaldo şi naţionala Portugaliei au nevoie de o minune pentru a se califica în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Brazilia după remiza cu SUA

Miroslav KloseGermania – Ghana 2-2. Africanii încurcă echipa lui Joachim Loew
Germania şi Ghana au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din grupa G a Campionatului Mondial 2014